Pečeme si sami chleba
32
%
409 Kč 599 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Svérázný venkovský chléb, šťavnatý bramborový chléb, jemná křehká bageta, křupavá kůrka chleba s podmáslím – sbíhají se vám sliny v ústech? Pak si silně aromatické chleby a žemle docela jednoduše upečte sami.
V této knize najdete nejen víc jak 40 vyvážených receptů, vhodných pro každodenní použití, ale také základy výroby od hnětení těsta až k hotovému chlebu, a řadu tipů.
Do toho!
• Budete zasvěceni do tajemství tradičního umění pečení chleba s dlouhým vedením těsta a velmi malým množstvím kvasnic
• Podrobné recepty jsou orientované na praxi a lehce proveditelné
• Začínejte pomalu od jednoduchého k náročnému – pro každého je tu něco
Nechte se inspirovat a udělejte ze své kuchyně pekárnu dobrého chleba.
Autor: | Geißler, Lutz |
Nakladatel: | Víkend |
ISBN: | 978-80-7433-182-4 |
Rok vydání: | 2017 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 264 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Noch mehr Almbackbuch-Rezepte
Geißler, Lutz
-
Die besten Fladenbrote der Welt
Geißler, Lutz
-
Brötchen backen - einfach perfekt
Geißler, Lutz
-
Die besten Brotrezepte für jeden Tag
Geißler, Lutz
-
Čarodějova nevěsta 4
Yamazaki, Kore
-
TOPP Elegantní háčkované obaly
Silja du Mont
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Jak se dělá cidre, calvados, pommeau
Uhrová Helena
-
Pálíme ovoce
Klaus Hagmann
-
Útěk z Osvětimi - Šokující skutečný p...
Pogožev Andrej
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Krkonošští rodáci vzpomínají - Dramat...
Dušek Libor
-
Levandulová zahrada
Lucinda Riley
-
Velká kniha rad první pomoci pro psy
Harvey Carruthers
-
36. týden
Sofie Sarenbrant
-
Příběh jedné lásky
Anika Pastoreková