Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
211 Kč 249 Kč
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.\nMyslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Autor: | Carsten Bothe |
Nakladatel: | Vašut |
ISBN: | 978-80-7541-239-3 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Počet stran: | 88 |
-
Domácí zabijačka
Carsten Bothe
-
Leder nähen
Carsten Bothe
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Sushi - Jak na to
Nickel, Stefanie
-
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Bellersen Quirini Cosima
-
Dobrůtky pro miminka
Merz, Lena
-
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy
Martina Kittler
-
Asijská kari
Cornelia Schinharl
-
Veganská kuchařka
Gugetzerová Gabriele
-
Francouzský buldoček - Výběr, chov, v...
Posthoff Anne
-
Čivava - Výběr, chov, výcvik, zábava
Holler Birgit, Schmidt-Röger Heike
-
Suchozemské želvy
Wilke Hartmut
-
Zakrslý králík - Jak na to
Weglerová Monika
-
Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá lini...
Pfannebecker Inga
-
Háčkování - Jak na to
Tresselt Lydia
-
Merian 87 - Dubaj, Emiráty, Omán
Müller-Wöbcke Birgit