Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 24.01
PPL Pátek 24.01
Osobní odběr Pondělí 27.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
20 %

199  Kč 249 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.\nMyslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Autor:
Nakladatel: Jan Vašut s.r.o.
ISBN: 978-80-7541-239-3
Rok vydání: 2021
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 88
Mohlo by se vám také líbit..