Jídlo pro radost
36
%
253 Kč 399 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici.
Autor: | Eva Ferrarová |
Nakladatel: | EDIKA |
ISBN: | 9788026616290 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 240 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Italština pro samouky a věčné začáteč...
Eva Ferrarová
-
Diagnostika dítěte předškolního věku
Jiřina Bednářová, Vlasta Šmardová
-
Cvičebnice německé gramatiky
Evelyn Frey
-
Deskové hry. Procvičujeme vyjmenovaná...
Eva Mrázková, Miroslav Růžek, Jan Šenkyřík
-
Paličkování s láskou
Lenka Malátová
-
Učíme děti myslet a mluvit
Pavla Hovorková, Jiří Weinberger
-
Numismatika – peníze v českých zemích
Jiří Nolč
-
Zlatá kniha českých pohádek
Atila Vörös, Rudolf Lukeš
-
Veselé diktáty a doplňovačky - Hurá d...
Eva Mrázková
-
Čeština pro Rusy, 2. díl
Ljuba Mrověcová
-
1000 holandských slovíček
Veronika Havlíková
-
Proč chytré děti dostávají špatné známky
Linda Bress Silbert
-
Objevitelé a jejich tajemství
Jim Pipe
-
Povím vám o dyslexii
Jarmila Burešová
-
Milostné příběhy. Liebesgeschichten
Jana Navrátilová, Anastasia Stročková
-
Na operu s italštinou. All’opera in I...
Stefano Baldussi