Restaurant Evropa
316 Kč 399 Kč
S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.
Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři
Nakladatel: | BURDA Praha spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-81-9 |
Rok vydání: | eng- |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 168 |
-
Hormonální jógová terapie
Dinah Rodrigues
-
Kniha pěti kruhů
Mijamoto Musaši
-
Nahý bojovnik - Odhalte tajemství sup...
Tsatsouline Pavel
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Tělo jako posilovna
Mark Lauren; Joshua Clark
-
Hormonální jóga - Základní principy a...
Schostak Monika
-
Vojenská příručka přežití
Chris McNab
-
Jóga krok za krokem
Svámí Gítánanda Giri
-
Ovládněte svůj metabolismus – kuchařka
Jillian Michaels
-
Martin Fourcade Můj sen o zlatě a sněhu
Martin Fourcade
-
Tělo jako posilovna - 90denní výzva p...
Lauren Mark
-
Tělo jako posilovna - 90denní výzva p...
Lauren Mark
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Magie semínek Chia - Léčivé jídlo sta...
James F. Sheer
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit
-
Celozrnné vánoční pečivo
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau