Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale
18
%
296 Kč 359 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem krok za krokem. Všechny pokrmy tak zvládne uvařit i úplný začátečník. Bez problémů, jednoduše a dokonale! V hlavní roli se tentokrát představí: bažant, srnec, jelen, muflon, daněk, kanec, zajíc, jehně, králík, krůta, kachna, husa, pstruh, kapr, losos, mořský vlk, grundle a treska.
Autor: | Roman Vaněk |
Nakladatel: | Pražský kulinářský institut |
ISBN: | 978-80-87737-58-3 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 96 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro vše...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recept...
Roman Vaněk
-
SNADNO & RYCHLE 3 - Jednoduché re...
Roman Vaněk
-
Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb děd...
Roman Vaněk
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše &...
Roman Vaněk
-
Sladké POKLADY české a moravské kuchyně
Roman Vaněk
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk