Talianska kuchyňa (slovensky)
160 Kč 240 Kč
Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne zdôraznia chuť mäsa, rýb alebo zeleniny. Presvedčte sa prostred níctvom jednoduchých, ale pritom kreatívnych receptov, že talianska kuchyňa nikdy nenudí.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-255-1042-1 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Slovenština |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 96 |
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
Děláme si to doma sami
Sarah Thomasová
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Odmaturuj! z biologie
-
Vaříme podle Herbáře č. 2
Kateřina Winterová
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Biologie rostlin
Jan Kincl
-
Nový přehled biologie
Stanislav Rosypal
-
Herbář léčivých rostlin (7)
Jiří Janča
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Mimsova lékařská mikrobiologie
Goering Richard
-
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Norman W. Walker
-
Atlas ľudského tela
Jordi Vigué
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll