Speciality ze zveřiny
6
%
815 Kč 866 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
elkoformátová reprezentativní zvěřinová kuchařka obsahuje celkem 216 vyzkoušených a osvědčených receptů. 156 jich připadá na zvěřinové předkrmy, polévky a hlavní chody, zbytek na přílohy a dezerty. Hlavní chody jsou rozděleny podle druhů zvěře, z níž zvěřina pochází (srnčí, divočák, jelen, daněk, muflon, zajíc, bažant, divoká kachna a ostatní druhy zvěře). K většině hlavních chodů je přidán recept na přílohu. Nechybí kapitola o kuchyňském zpracování zvěřiny a o vínech vhodných ke zvěřině. Formou symbolu je ke každému zvěřinovému pokrmu doporučeno to nejvhodnější víno. Více než 160 velkoformátových barevných fotografií jídel od profesionálního fotografa Jiřího Poláčka vkusně doplňují perokresby s motivy zvěře a přírody od ilustrátora Františka Flégla.
Autor: | Blanka Poláčková |
Nakladatel: | Lesnická práce |
ISBN: | 978-80-7458-090-1 |
Rok vydání: | 2016 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Mohlo by se vám také líbit..