Dezerty
215 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Co jsou dezerty, sladkosti, zákusky, moučníky, ví úplně každý, na to ani nemusíte být cukrářský profesionál, tahle kniha však kromě toho nese v podtitulu termín konvenience, a s tím by laikové trochu potíží mít mohli. Co to znamená? Jedná se o odborně připravené směsi, potraviny a přísady, které slibují rychlou a nenáročnou přípravu. A právě důkladný popis jejich využití a veškeré práce s nimi je stěžejním tématem téhle zajímavé a u nás zatím ojedinělé publikace. Zatímco nejrůznějších kuchařek, rozličného zaměření a kvalit, vychází celá spousta, dosud tu citelně chyběla kniha určená jak podnikavým a zvídavým amatérům, tak začínajícím i pokročilým profesionálům. S trochou nadsázky by se dalo říci, že takovou knihu prostě nemohl napsat nikdo jiný než právě známá pražská cukrářka Dana Dezortová. V současné době je šéfkou prosperující cukrářské výrobny, která zásobuje hned čtyři její firemní cukrárny. V této nevšední publikaci naleznete přehledně řazené a srozumitelné recepty, doplněné skvělými a názornými barevnými fotografiemi, podle nichž dokáže požadovanou pochoutku vyrobit snad úplně každý.
Autor: | Dana Dezortová |
Nakladatel: | Metafora |
ISBN: | 80-86518-49-3 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Paperback |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • moučníky • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Emoční inteligence
Daniel Goleman
-
Matrix Božský zdroj
Gregg Braden
-
Bachovy květové esence od A do Z
Katarina Michel
-
Kameny 2 od A do Z
Judy Hallová
-
Sport a jóga
Selvarajan Yesudian; Elisabeth Haichová
-
Výcvik jezdeckého koně
Perry Wood
-
Jak se stát skutečným lídrem
Daniel Goleman
-
DNA
Yrsa Sigurdardóttir
-
Černá díra
Yrsa Sigurdardóttir
-
Mistrovské lekce jezdeckého umění
Jo Weeksová
-
Koně a jejich pohyb
Gillian Higgins