Encyklopedie koření, bylinek a pochutin
28
%
357 Kč 499 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Jedinečné recepty mnoha chutí a vůní vám přináší tato encyklopedie koření a bylinek. Najdete v ní přehled jednotlivých druhů bylin a koření s vyobrazením na velkých barevných fotografiích i s radami o jejich používání a nechybí ani informace o sušení a uskladnění. Nechte se inspirovat jejich užitím nejen v kuchyni.
Autor: | Elisabeth Lambert Ortiz |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 80-7209-735-0 |
Rok vydání: | 2005 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 288 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • koření • kořeninové rostliny • pochutiny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
K.
Roberto Calasso
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklin
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Jamie Oliver Everyday Super Food
Jamie Oliver
-
The Silver Spoon
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
The tales of beedle the bard
J. K. Rowling