Všechno o pečení
28
%
286 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Paleta neodolatelných receptů, které jsme pro vás vybrali, sahá od svátečních dortů přes jednoduché a rafinované koláče a bábovky až po sladké drobné pečivo a pikantní pamlsky.
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 80-7352-384-1 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Polévky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Saláty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Moučníky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koláče (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Těstoviny (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Celozrnné vánoční pečivo
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Velká škola předkrmů
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bezlepková kuchyně
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau