Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny pro celou rodinu
15
%
380 Kč 449 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Neházejte hrách na stěnu. Uvařte z něj skvělou večeři!
S novou knihou Petra Klímy objevíte kouzlo moderní veganské kuchyně. A protože zásadní součást zdravého jídelníčku představují bílkoviny, je věnována luštěninám jako jejich kvalitnímu rostlinnému zdroji.
Jak ale luštěniny skutečně zařadit do domácího vaření? Jak je správně připravovat, klíčit, fermentovat, skladovat? Co všechno se z nich dá vyčarovat a jaké druhy se na co hodí nejlépe? A hlavně, jak si na nich i s dětmi pochutnat a nikdy se u toho nenudit?
Český veganský šéfkuchař spojuje své zkušenosti ze světové gastronomie s každodenní praxí v restauraci i v domácí kuchyni, kreativní postupy a dostupné sezónní suroviny. Spolu s luštěninami hraje i tady velkou roli čerstvá lokální zelenina. Kniha je proto nabitá jejími běžnými i znovu objevovanými druhy, dostupnými na trzích či farmě, a všechny suroviny nás autor naučí využívat na maximum.
Autor: | Petr Klíma |
Nakladatel: | Smart Press |
ISBN: | 978-80-88244-08-0 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | pevná |
Počet stran: | 230 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Obilovinová kuchařka od polévek po de...
Petr Klíma
-
Zeleninová kuchařka z farmy přímo na ...
Petr Klíma
-
Dobrodružství pavouka Čendy (kapesní ...
Pavel Čech
-
Zelenina z ekozahrady pro radost i so...
Jaroslav Svoboda
-
Kompletní návod k vytvoření Ekozahrad...
Jaroslav Svoboda
-
Věda podle abecedy
Petr Koubský
-
Nová biokuchařka Hanky Zemanové
Hana Zemanová
-
Klíč k určování bylin
Dominika Dobrylovská
-
Naše hustý kaše
David Borozidis, Jana a Emílie Borozidu
-
Porodní sestra z Osvětimi
Magda Knedler
-
Ztracené iluze
de Balzac Honoré
-
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pra...
Säfström, Maja
-
Expedice příroda: 50 plemen psů
-
O vzniku druhů
Radeva, Sabina
-
Tradiční české koledy
Josef Lada
-
Ilustrovaný atlas legračních faktů o ...
Säfström, Maja