Kuchařské umění od A do Z
28
%
428 Kč 599 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-533-8 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 720 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuchařka pro dceru - 5. přepracované ...
Jana Florentýna Zatloukalová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Annabel Karmel
-
Vaříme podle Herbáře - 200 receptů a ...
Kateřina Winterová
-
World of WarCraft - Oficiální kuchařka
Chelsea Monroe-Cassel
-
Moje domácí kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Umění francouzské kuchyně
Julia Child
-
Kuchařka ze Svatojánu
Eva Francová
-
Vaříme pro kojence a batolata
Olga Mengerová
-
Bible dětských pokrmů
Karmel, Annabel
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Kuchařka pro nejmenší
Ivana Tremlová
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi