Zvěřina a lahodná masa
6
%
121 Kč 129 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.
Autor: | Oldřich Dufek |
Nakladatel: | Pavla Momčilová |
ISBN: | 80-85936-56-9 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 92 |
Zařazení: | kuchařské recepty • masitá jídla • zvěřinová jídla |
Další knihy z edice Pavla vaří a peče zdravě