Receptury studených pokrmů
28
%
346 Kč 480 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Autor: | Jaroslav Runštuk |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 80-902492-6-4 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 812 |
Zařazení: | kuchařské recepty • studená jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Solničení v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný