Rýže a rizota
54 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
rychlé, snadné a chutné recepty na rýžové pokrmy
podrobné návody k přípravě s průměrnou dobou vaření
žádné speciální kuchyňské vybavení
pouze vyzkoušené a prověřené recepty
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-679-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 48 |
Zařazení: | kuchařské recepty • rýžová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dřevěné hodinky - Růžové
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
4-Hour Body
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Nizozemsko - Průvodce se samostatnou ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Norsko Země fjordů - Průvodce se samo...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Lvíček Leo - První šití
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tunisko /mapa
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jezero Garda - Průvodce se samostatno...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chytré karty - Němčina slovíčka 2
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Shogun
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bělorusko / mapa
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
New York / DUMONT nová edice
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
EasyLex 2 Plus Němčina - CD ROM
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi