Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.01
PPL Středa 15.01
Osobní odběr Čtvrtek 16.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zvěřina

Zvěřina
10 %

216  Kč 239 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Zvěřina Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.
Autor:
Nakladatel: IKAR NAKLADATELSTVÍ
ISBN: 80-249-0875-1
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 160
Zařazení: kuchařské recepty zvěřinová jídla
Mohlo by se vám také líbit..