Zvěřina
10
%
216 Kč 239 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zvěřina Maso zvěřiny patří k exkluzivním potravinám a dokonale připravené vždy dodá tabuli slavnostní ráz. Recepty na rychlé pokrmy, jež jsou připravené na pánvi, malými vybranými lahůdkami a moderními variantami tradičních jídel vás chceme nadchnout pro nové chuťové kompozice a ukázat, že si na zvěřině klidně můžete pochutnat i ve všední den. Kromě klasické zvěřinové kuchyně, jako je srnčí hřbet, jelení ragú a zajíc nadivoko, polévek a terin zve k labužnickému hodování i řada receptů na velké pečínky. Díky detailním informacím o surovinách i přísadách a podrobnému pracovnímu postupu se mohou velkého kroku do světa zvěřiny bezstarostně odvážit i začátečníci.
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 80-249-0875-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Kuba - Lonely Planet
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Ferraty Východních Alp - 70 vzrušujíc...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Florida - Lonely Planet
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Malajsie - Inspirace na cesty
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Amsterdam
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jamajka - Lonely Planet
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chorvatsko - Inspirace na cesty
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Řecké ostrovy v Egejském moři / MP pr...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Burgundsko a údolí Loiry - Turistický...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Los Angeles - Inspirace na cesty
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Norsko Země fjordů - Průvodce se samo...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Francouzská riviéra - Inspirace na cesty
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau