Kuchařské umění od A do Z
62
%
228 Kč 599 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
1000 receptů a rad v 1000 fotografiích
Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.
Autor: | Linda Perina |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-871-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 720 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Včelařství - svazek I.
Linda Perina
-
Pohádky o vílách
Linda Perina
-
Anglicko-český česko-anglický velký s...
Linda Perina
-
Star Wars: Planety, místa a bitvy
Linda Perina
-
Encyklopedie českých tvrzí I. (A-J)
Linda Perina
-
ASPEKTE NEU B1+ - Lehrbuch
Linda Perina
-
Běží liška k Táboru + CD
Linda Perina
-
Pod naším okýnkem
Linda Perina
-
Jak se dožít 120 let
Linda Perina
-
Tluče bubeníček
Linda Perina
-
Ottův slovník naučný - Dodatky (8) IV/2
Linda Perina
-
Biblia (s kovovými rožkami)
Linda Perina
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi