Ovocné a zeleninové speciality
9
%
72 Kč 79 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Každý dnes ví, že zelenina má vysokou výživnou hodnotu a je bohatým zdrojem vitaminů potřebných pro tělo. Ale to zdaleka není všechno! Tato kuchařka dokazuje, že ovoce a zelenina mohou být také zdrojem kulinářské inspirace.
V dnešní době lze v každém supermarketu objevit velké množství nejrůznější zeleniny a exotického ovoce. Máte raději ovoce připravené tradičním způsobem? Pak vám doporučujeme voňavé dušené hrušky. Ti, kdo naopak rádi vaří něco neobvyklého, by měli zkusit dýňovou polévku nebo kedlubny s krémovou koprovou omáčkou. Tato kuchařka se bezpochyby stane Vaším kuchyňským favoritem.
Autor: | |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-692-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zeleninová jídla • ovocná jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Grilování (Edice Apetit)
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Schodiště
Claude Mahieu