Pečené a zapékané speciality
9
%
72 Kč 79 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká…
Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.
Autor: | Minkowski,Enkhuizen |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-693-8 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zapékaná jídla • pečená jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Italská kuchařka
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec
-
Rok včelaře
Luke, Janet