Speciality z brambor - Inspirace pro každý den....
9
%
72 Kč 79 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Brambory se staly jedním ze základních pilířů tradiční evropské kuchyně. Situace se mění až v posledních desetiletích, kdy tradiční strava v Evropě ustupuje kuchyním jiných kultur nebo je jimi ovlivňována. Brambory ale stále tvoří podstatnou součást jídelníčku, neboť jsou chutné a zdravé a navíc je lze připravit na nejrůznější způsob.
Tato kniha vám nabízí množství nápadů, od hráškové polévky s bramborami přes salát Saigon až po ruské bramborové pirožky či zapečené brambory s rybím filé nebo bramboráčky s uzeným
lososem.
Autor: | |
Nakladatel: | Rebo |
ISBN: | 978-80-7234-684-5 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | kuchařské recepty • bramborová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Grilování (Edice Apetit)
-
100 pokladů naší planety: Národní parky
-
Poslechni si a pohlaď: Veselá farma
Kolektiv Autorů
-
Poslechni si a pohlaď: Nezkrotná džungle
Kolektiv Autorů
-
Zvířata v jejich přirozeném prostředí
John Farndon