Velká kniha Grilování
24
%
151 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Z původně primitivního způsobu přípravy masa na otevřeném ohni se stal postupem času oblíbený způsob úpravy pokrmů, který se rozvinul v samostatný kuchařský obor. Nové technologie, které lze využít pro grilování a rožnění, umožňují nejrůznější variace chutí grilovaného masa, ryb, mořských plodů, ale i ovoce a zeleniny. Grilované pokrmy se staly nedílnou součástí jídelníčků ve vyhlášených restauracích po celém světě. Kdo jednou vstoupí do světa grilování neboli barbecue, okamžitě propadne podmanivému kouzlu barev, tvarů, chutí a vůní. Barbecue se prostě nedá odolat a s touto příručkou získáte cenné znalosti, rady a spoustu skvělých receptů.
Autor: | Richard Carroll |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-779-9 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | kuchařské recepty • grilovaná jídla • grilování |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Italská kuchařka
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec
-
Rok včelaře
Luke, Janet