Velká kniha Vaření a Pečení
10
%
178 Kč 199 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Tato inspirující kniha je plná rad a receptů s bylinkami a kořením, od pažitky po vanilku. Snadné a rychlé recepty ukazují, jak bylinky a koření mohou z obyčejného jídla učinit přímo dobrodružství chutí a vůní. Vzpomeňme si jen na nezaměnitelnou chuť skořice, ostrost čili papričky nebo zlatou barvu šafránu.
Nejen jednotlivé bylinky, ale také klasické směsi zajistí, že i ty nejvybranější recepty světové kuchyně si s minimem námahy připravíte i ve vaší kuchyni.
Autor: | Richard Carroll |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-710-1 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 256 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Báječná růžová
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec
-
Rok včelaře
Luke, Janet