Všechno o jídle
261 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Podrobná ilustrovaná příručka potravinářských surovin všech světových kuchyní
Detailní popis všech produktů od běžně používaného ovoce a zeleniny až po exotické ryby a korýše
Praktické rady, jak nakupovat, uchovávat, připravovat a zpracovávat potraviny včetně podrobných postupů
Více než 1500 barevných fotografií
Autor: | Christine Ingram |
Nakladatel: | Fortuna Libri, spol. s r.o. |
ISBN: | 80-7321-251-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 512 |
Zařazení: | příručky • kuchyňské přísady • přehledy • potraviny • kuchařské suroviny • pochutiny • kuchyňské nádobí |
Mohlo by se vám také líbit..