Receptury teplých pokrmů + CD ROM
24
%
406 Kč 535 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.
Autor: | Jaroslav Runštuk |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 80-902492-7-2 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 584 |
Zařazení: | kuchařské recepty • učebnice středních škol • teplá jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Nové stolničení v kostce
Zdeňka Hrbková
-
Solničení v kostce
-
Zařízení provozoven v kostce
František Cón
-
Gastronomický a společenský průvodce ...
Dobromil, Ječný
-
Nejedovatí hadi v přírdě a v teráriích
Ivan Kocourek
-
Gastronomický slovník v kostce
Václav Šmidrkal
-
Společenské chování v kostce
Dobromil, Ječný
-
Pravda o dietách - o redučkních zvláště
Holý Stanislav
-
Erotova lampa
Radim Uzel
-
Encyklopedický slovník teraristiky a ...
David Hegner
-
Drobní savci v teráriích a v klecích
Ivan Kocourek
-
Psychologie v kostce
Dobromil, Ječný