Bylinky v naší kuchyni
73
%
42 Kč 158 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Čerstvé bylinky a koření se právem navracejí do našich příbytků tak jako kdysi za našich babiček. Většina bylinek má totiž jedno společné – léčivé a blahodárné účinky, ale i vynikající chuť. Čerstvé, sušené nebo mražené bylinky, včetně mnoha jedlých květů, můžeme používat do pokrmů.
A právě k vaření, nikoli k léčení se vztahuje i tato kuchařka, která je sestavena ze dvou částí a samozřejmě rejstříku, v němž se na konci knihy seznámíme s každou bylinkou detailněji. V první části najdeme většině z nás známé bylinky, které můžeme pěstovat na okně, na balkoně nebo na zahrádce. Druhá část je věnována planým bylinkám, tedy rostlinkám, které rostou volně v přírodě. Nabídka receptů od předkrmů až po masové, salátové, nápojové a dezertové pokrmy je velmi pestrá, výběr je z české i mezinárodní kuchyně a z řady vlastních specialit připravovaných na čerstvých bylinkách.
Autor: | Karina Havlů |
Nakladatel: | Vyšehrad |
ISBN: | 80-7021-888-6 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 176 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • kořeninové rostliny |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vaříme v remosce
Karina Havlů
-
Jednoduché a zdravé recepty pro seniory
Vladimíra Havlová
-
Kuchařka pro diabetiky
Antonín Fňašek; Vladimíra Havlová
-
Makrobiotická kuchařka
Iva Chourová
-
Desatero božích přikázání
-
100 jednoduchých věcí, které můžete u...
Jean Carper
-
Písek a pěna
Chalíl Džibrán; Johana Vojnárová
-
Na Zemi jsme na okamžik nádherní
Františka Schormová, Ocean Vuong
-
Albert ze Šternberka
David Papajík
-
Smrt z milosti
Peter Tremayne
-
Hedvábné stezky
Frankopan Peter
-
Jak porozumět psí řeči
Kolektiv
-
Historický atlas Bible
Enrico Galbiati, Filippo Serafini
-
Máme na víc
Jiří Nádoba, Danuše Nerudová
-
Královna děsu aneb Panická porucha
Radkin Honzák
-
Vědomí a realita
Jiří Horáček