Knedlíky na tisíc způsobů
25
%
560 Kč 747 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Knedlík je národním jídlem mnoha národů. Může být malý jako třešnička, velký jako míč, kulatý, podlouhlý nebo nízký jako placka. Byl pokrmem chudých a dodnes je každodenním jídlem nenáročným na přípravu, ale je i pokrmem svátečním a rafinovaným. Knedlík může být slaný i sladký, může být hlavním jídlem, přílohou, přísadou do polévky i moučníkem. Podává se samostatně i s přílohami, vaří se, smaží, peče a můžeme ho konzumovat teplý i studený. Exkluzivně ilustrovaná kuchařská kniha přináší nejen vynikající recepty na přípravu knedlíků, a je tedy bohatou inspirací pro všední i sváteční stůl, ale svým bohatým obrazovým doprovodem také zalahodí oku a podráždí chuťové pohárky.
Autor: | Vladimír Tomčík |
Nakladatel: | PERFEKT,a.s.,vydavatelství |
ISBN: | 80-8046-369-7 |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 240 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Bratislavské víno
Vladimír Tomčík
-
Paláce
Janice Andersonová
-
Eros a Psyché
Beata Panáková
-
Cestovanie časom
Jana Šimulčíková
-
Paláce
Janice Andersonová
-
Barborkino kino
Jana Bodnárová
-
Zastavený čas
Ján Čomaj
-
Promenades a Travers Bratislava
Danica Janiaková
-
Budapeštiansky protokol
Adam LeBor
-
Prezidentský palác
Štefan Holčík; Ján Čomaj
-
Měchuřina na cestách
Daniel Hevier; Imrich Vysočan
-
Sprisahanie za vlády Ľudovíta XIII.
Alfred de Vigny
-
Mestečko Fajnorovo
Sara Nui
-
Legenda na rohu
-
Kúzelník spod Kahlenbergu
Margita Valehrachová
-
Prečo bývame za mestom
Peter Stamm; Jutta Bauer