Moderní myslivecká kuchařka
23
%
114 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Zdeněk Schejbal je dlouholetým aktivním myslivcem a také dlouholetým a zkušeným šéfkuchařem působícím na Klatovsku. Spojením těchto dvou odborností vznikla zajímavá kuchařka, která přináší nové pohledy na využití zvěřiny v kuchyni a jistě bude vynikající inspirací pro mnoho domácností našich myslivců. Autor je propagátorem moderní myslivecké kuchyně, snaží se využívat nové, ale běžně dostupné suroviny i koření, a zajímavou inspiraci pro využití zvěřiny našel i v asijské kuchyni. K celkové úrovni kuchařky přispěla autorova dlouholetá praxe nejen v českých, ale i mnoha zahraničních gastronomických zařízeních.
Autor: | Zdeněk Schejbal |
Nakladatel: | Nakladatelství DONA s.r.o. |
ISBN: | 80-7322-108-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 138 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zvěřinová jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Oblíbené kuřecí recepty
Alena Doležalová
-
Pražská labužnická zastavení
Pavlína Filipovská; Lubomír Trávníček
-
Těstoviny
Alena Winnerová
-
Kochbuch
Vladimír Doležal
-
Domácí pekárna
Radka Hrevušová
-
Jídlo, které je skutečným jídlem
Barbora Havlová
-
Domácí krabičková dieta 3
Alena Doležalová
-
Raději vidličky než nože
Gene Stone
-
Umělá inkubace a ruční odchov papoušků
Matthias Reinschmidt
-
Dobrman
Ivana Lupečková
-
Domáca krabičková diéta
Alena Doležalová
-
Lovy s kamerou
Jiří Siegelbauer
-
Černí kakaduové
Neville Connors
-
Leonberger - nové vydání
Daniela Pavlovská-Kuntová
-
Proudy z červené země
Natasha Illum Berg
-
Daně s úsměvem
Václav Boněk