Pod pokličkou 3
72
%
85 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné humorem příznačným pro cyklus České televize Pod pokličkou, nabízí již třetí kniha připravená podle tohoto pořadu a věnující se tentokrát potravinám, které zůstávají při běžné přípravě pokrmů trochu zapomenuty, ačkoliv dříve na české zahrádky a k tradiční české kuchyni rozhodně patřily.
Autor: | Monika Horsáková |
Nakladatel: | Česká televize |
ISBN: | 80-85005-96-4 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 216 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • jídla • kuchařské recepty • zelenina • potraviny • ovoce |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Peče celá země
Poláček Martin
-
Co naše babičky uměly a na co my jsme...
Michaela Učňová
-
Vaříme podle Herbáře č. 2
Kateřina Winterová
-
Povídání o mamince a tatínkovi
Pavel Cmíral
-
Vynálezce Alva
Smolíková Klára
-
Planeta je prga
Hauzírek Petr
-
Co naše babičky uměly a na co my jsme...
Michaela Učňová
-
Zločiny Velké Prahy
Petr Zikmund
-
Čechoslováci v Gulagu 2
Jan Dvořák
-
Bílá paní na hlídání je zpět
Pavel Brycz
-
Zeleninová zahrádka
Roman Pavela
-
Honza a beránek
Michal Čunderle
-
Byli jsme při tom We were there
Kolektiv Autorů
-
Čechoslováci v Gulagu III.
Jan Dvořák
-
Rédl
Jiří W. Procházka
-
Pivní putování
Zdeněk Susa