Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 18.04
PPL Pátek 18.04
Osobní odběr Pondělí 21.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ryby

Ryby
17 %

198  Kč 239 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Mezinárodní kuchyně nabízí úžasně rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů, které jsou nejen zdravé, ale také lehce stravitelné. Středomořské, karibské a asijské kuchařské umění určitě obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. Repertoár je sestaven tak, aby pokrmy byly vytříbené, přitom snadno připravitelné a použité suroviny dostupné. Lososová paštika s krevetami, humrový salát s mátou, tuňákové carpaccio se sherry, vlažný salát z mořských plodů nebo závitky z platýse plněné roketou - rybu si můžeme vychutnat již jako předkrm. Chuťově pestré úpravy z různých zemí zazáří na každém stole. Zvlášť lehké jsou ryby a mořské plody vařené v páře, zvolna vařené ve vývaru či dušené. Přitom mají vynikající chuť. Zkuste připravit pražmu na zeleninovém lůžku, pstruha namodro, dušené mušle a řadu dalších pokrmů pro štíhlou linii. Z trouby přímo na stůl můžeme servírovat báječně vonící pečené sladkovodní, jezerní a mořské ryby nebo zapékané rybí nákypy.
Autor:
Nakladatel: IKAR NAKLADATELSTVÍ
ISBN: 80-249-0970-7
Rok vydání: 2008
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 160
Zařazení: kuchařské recepty rybí jídla
Mohlo by se vám také líbit..