Šunka salámy
15
%
84 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Vše o voňavém světě výrobků z masa,
historie masných výrobků,
dobroty s uzeninami.
Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky,
termíny z masné výroby,
recepty.
Autor: | Tatjana Wehmeyer |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 80-7234-782-9 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Počet stran: | 302 |
Zařazení: | příručky • uzeniny • masné výrobky • fermentované masné výrobky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk
-
Domorodí válečníci Severní Ameriky
Chris McNab
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vy...
Doležalová Alena
-
Schodiště
Claude Mahieu
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky