Zapékání
57 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Máte rádi zapékaná jídla? Pak je tato kniha určena právě vám. Najdete tu recepty na klasické bramborové nákypy, ae i najídla rafinovanější, jako jsou například gratinované sardinky nebo oblíbené crumble s revení či hruškami. Poznáte, co všechno lze použít při přípravě zapékaných jídel: sépie, garnáty, řadu sýrů měkkých i tvrdých a snad všechny druhy zeleniny a ovoce, které jsou běžně na trhu. A co takhle dát krůtí nákyp s brokolicí a mandlemi, květákový nákyp s klobáskami nebo perníkové suflé? v této knize si opravdu najdou své milovníci masa a uzenin i zapřísáhlí vegetariáni, ti, co dávají přednost rybám, i ti, kteří jsou spíše na sladké.
Autor: | Zdena Svěráková |
Nakladatel: | Bambook |
ISBN: | 978-80-247-2569-7 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 80 |
Zařazení: | kuchařské recepty • zapékaná jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Výživa pro maximální sportovní výkon
Heidi Skolnik
-
Makramé
Marcela Mašková; Iva Prošková
-
Téměř zapomenuté recepty
Michaela Smolová
-
Proč pláčeme při krájení cibule?
Brunning, Andy
-
Les a louka na talíři
Tscharner, Gisula
-
Jídelníček kojenců a malých dětí
Martin Gregora
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunk...
Kaufer, Markus
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Tesařské spoje
Manfred Gerner
-
Vývojová psychologie
Dana Krejčířová; Josef Langmeier
-
Praha neznámá
Petr Ryska