Zlatá čokoládová kniha
379 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Ta pravá kniha pro vás - na vaše smysly zde zaútočí více než 300 receptů! Cookies, brownies, mufiny, pečivo, elegantní dezerty, pudinky, zmrzliny, dorty, sladkosti, nápoje a pikantní pokrmy - už nikdy nebudete potřebovat žádné jiné kuchařky: tato obsahuje vše, co potřebujete vědět o čokoládě. Začtěte se do vzrušující úvodní kapitoly a poznejte exotický příběh čokolády od časů dávného Mexika až do dnešní doby.
Autor: | Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau |
Nakladatel: | Fortuna Libri, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7321-386-2 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná s přebalem lesklá |
Počet stran: | 704 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • čokoláda • čokoládové cukrovinky • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Polévky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Saláty (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Moučníky (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Koláče (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Těstoviny (Edice Apetit)
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Celozrnné vánoční pečivo
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Účetní z Osvětimi
Engelmann, Reiner