Oheň a dým
12
%
438 Kč 499 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Originální kuchař Michal Hugo Hromas připravuje všechna jídla na ohni, ať už na roštu, v kotlíku či tažínu nebo jinými technikami. Ve své první autorské kuchařce Oheň a dým seznámí čtenáře s taji kolem zakládání ohně, s jednotlivými technikami vaření na ohni, s vybavením, které používá, a které láskyplně nazývá „můj plechovej cirkus“. Na ohni připravuje nejen pořádné kusy masa, ale také vynikající zeleninové pokrmy, peče chleba a dokonce i dezerty.\nVaření na venkovním ohni je nejnovějším trendem světové gastronomie a Michal Hromas patří mezi přední mistry tohoto stylu.\nVelká, krásná, graficky originální kuchařka, ze které od první stránky sálá oheň a stoupá kouř, patří i do kategorie „coffee table“ kuchařek, tedy kuchařek, ze kterých budete nejen vařit, ale také si v nich číst a s potěšením si je prohlížet.
Autor: | Hromas Hugo |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-242-6774-6 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - vázané |
Počet stran: | 280 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Český jazyk 5 pro základní školy
Eva Hošnová
-
Michal Prokop Ztráty a návraty
Michal Bystrov
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Rakovina prsu
Oellerich a kolektiv Heike
-
Vodka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
52 projektů na městskou zahradu
Oftringová Bärbel
-
Naše malá princezna
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chci spát
Griffey, Harriet
-
Umění přirozeného domova
Sullivan, Rebecca
-
60 je vážně opojná
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Karolína Fourová
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra
-
Všechno nejlepší k narození dítěte
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Dobré přátele nikdo nerozdělí
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau