Receptury studených pokrmů
16
%
415 Kč 495 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Aktuálně vydaný soubor, již na 832 stranách, je doplněn o receptury s využitím především na rautech a cateringových akcích. Dále obsahuje sdělení Hygienické služby, včetně výtahu z hygienických předpisů. Celá publikace je představena v nové grafické úpravě, která napomáhá k lepší přehlednosti a lepší orientaci v knize.
Autor: | Jaroslav Runštuk |
Nakladatel: | R plus |
ISBN: | 978-80-902492-9-5 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 816 |
Zařazení: | kuchařské recepty • studená jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stolničení
Gustav Salač
-
Kuchařské práce – technologie 1. díl ...
Šindelková Alena
-
Technologie přípravy pokrmů 1
Hana Sedláčková; Pavel Otoupal
-
Technologie přípravy pokrmů 2
Hana Sedláčková
-
Zemědělská němčina
Tomšík, Karel
-
Tantrická masáž
-
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 4
Hana Sedláčková
-
Technologie přípravy pokrmů 6
Hana Sedláčková
-
Včelařské dřeviny a byliny
Oldřich Čepelka
-
Stolničení - učebnice pro odborná uči...
Šindelková Alena
-
Helenčino pečení - Vánoční cukroví
Helena Vybíralová
-
Literatura pro 1.ročník SŠ - Pracovní...
Renata Bláhová; Ivana Dorovská
-
Literatura pro 1. ročník SŠ - učebnic...
Renata Bláhová; Ivana Dorovská
-
Český jazyk pro SOŠ a SOU UČ
Martinec Ivo a kolektiv
-
Občanská nauka pro střední odborná uč...
Vladislav Dudák