Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pondělí 30.12
PPL Pondělí 30.12
Osobní odběr Úterý 31.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Borago

Borago

2012  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Internationally acclaimed star chef Rodolfo Guzmán of Boragó introduces the exciting world of high-end Chilean gastronomy. Chef Rodolfo Guzmán serves a dynamic, wildly imaginative tasting menu at his acclaimed Santiago restaurant Boragó, using only native Chilean ingredients - often reinventing his courses mid-service. The book combines his fascinating narratives about Chilean geography and ingredients, his never-before-published notebook sketches of dishes and creative processes, and gorgeous landscape and food photographs that introduce readers to the distinctive pleasures of Chilean culture and cuisine. This is rounded off by Guzmán's selection of more than 80 savoury and sweet recipes exclusively chosen from the menu at Boragó.
Autor:
Nakladatel: Phaidon, Berlin
Rok vydání: 2017
Jazyk : Angličtina
Vazba: Hardback
Počet stran: 288
Mohlo by se vám také líbit..