Sladké čarování
73 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Rádi mlsáme, aspoň většina z nás, a proto v hojném počtu navštěvujeme cukrárny a kavárny, abychom si pochutnali na umných výtvorech mistrů cukrářů a pekařů. A nejeden či nejedna z nás si v sladkém opojení nad zákuskem, dezertem či dortem řekne: To tak mít doma. Jak se to asi dělá? Jakým trikem to drží pohromadě? Nuže, těmto hloubalům z řad široké veřejnosti je určena tato cukrářská příručka, již sepsala Stanislava Lesáková, cukrářka na slovo vzatá, odborná učitelka z potravinářské školy v Brně. Shrnula v ní nejen základní dovednosti cukrářského řemesla, ale zakomponovala do ní i bohaté zkušenosti získané od vlastní babičky a dalších minulověkých umělkyň domácích kuchyní. Jak a z čeho zpracovat různá těsta, krémy a polevy, jak upéct, vytvarovat, ozdobit, jaké pomůcky jsou k tomu zapotřebí a jaké postupy je vhodné či nutné dodržet.
Autor: | Stanislava Lesáková |
Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87156-19-3 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 88 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • moučníky • dorty • dezerty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Helenčino pečení Sváteční cukroví
Helena Vybíralová
-
Helenčino pečení Rodinné recepty
Helena Vybíralová
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Jídlo a pití podle hvězd
Jarmila Mandžuková
-
Víno na talíři
Andrea Hubáčková
-
Svědectví
Alfred Kantor
-
Historie českého puškařství a zdroje ...
Jiří Hanák
-
Dějiny nové doby
Věra Olivová
-
Úpravy okolí domu
Radomír Měšťan
-
Sportujeme s nejmenšími dětmi
Hana Dvořáková
-
Ochrana okrasných rostlin před chorob...
Eva Hrudová; Ivana Šafránková
-
Moravský pitaval
Uhlíř Dušan
-
Prima klima
Vladimír Vondráček; Jiří Slíva
-
Neuvěřitelné historky ze světa zvířat
Mario Ludwig