Liga destilatérů a kurzy hladovění
226 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Celobarevná publikace s recepty, rozdělená podle ročních období. Už sám podtitul knihy Labužnické putování po Čechách a Moravě prozrazuje autorovo zaujetí kulinářstvím. Tentokráte se vydává po vlasti, aby zmapoval krajové lahůdky, jako jsou štramberské uši, hořické trubičky či trdelníky, ale i ryze české masové speciality zahrnující domácí zabijačku, zvěřinu nebo křupavou martinskou husu. Na své si přijdou i milovníci zeleniny, piva, vína i českých sýrových specialit. A aby si užily nejen buňky chuťové, ale i mozkové, dává poslední kapitola celé knize také filozofický podtext hodný autora.
Autor: | Milan Badal |
Nakladatel: | Miroslav Klepáček - SURSUM |
ISBN: | 978-80-7323-174-3 |
Rok vydání: | 2008 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 132 |
Zařazení: | kuchařské recepty • příběhy • česká jídla • gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Chutě Evropy
Milan Badal
-
Krhútská kronika
Ervín Hrych; Pavel Weigel
-
Brno
Milena Flodrová; Ota Tučka
-
Emanuel Ranný
-
Klíč k určování stanovištně významnýc...
Jaroslav Koblížek; Radomír Řepka
-
Saint-Exupéry
Nathalie Des Vallières
-
Uspávanka s plavčíkem Janem
Jan Skácel; Pavel Čech
-
Klenoty lesa
Jaromír Ráb
-
Vězeňství po česku
Drahomíra Malá
-
Sochy kresby
Vojtěch Adamec
-
Astrodiagnóza
Augusta Fossová-Heindelová; Max Heindel
-
Kraj návratů a inspirace
Věra Rudolfová
-
PALAVA
Helena Jandeková
-
Kresby, akvarely
Ranný Michal
-
Chvála česneku
Kollár Anton
-
7 světadílů 6 smysly a bez příkras
Libor Mařík; Libor Mařík