Vaříme ve woku Maso
24
%
185 Kč 243 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Pro milovníky masa a drůbeže je pánev wok nepostradatelná. Pro úpravu masa sotva najdeme zdravější postup. Vaření na pánvi je rychlé a šetrné, protože smažíme při vysoké teplotě a na velmi malém množství tuku. Maso tak získá krásnou zlatou barvu , na povrchu bude křupavé, ale uvnitř zůstane štavnaté a jemné. Nezaměnitelnou exotickou chuť mu pak dodají typická asijská koření a omáčky. Tato kniha obsahuje recepty na přípravu pokrmů z vepřového, jehněčího, hovězího, telecího masa i drůbeže.
Autor: | |
Nakladatel: | Svojtka&Co. |
ISBN: | 978-3-251-2014-8 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu matná |
Počet stran: | 128 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Bezlepková kuchyně
-
Velká škola předkrmů
-
SAS Příručka jak přežít
John Wiseman
-
Jak věci fungují