Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček
22
%
358 Kč 459 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Knižní bestseller Poklady klasické čeké kuchyně doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně.
Autor: | Roman Vaněk |
Nakladatel: | Pražský kulinářský institut |
ISBN: | 978-80-87737-50-7 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - vázané |
Počet stran: | 216 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše &am...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle - 111 receptů pro vše...
Roman Vaněk
-
Snadno a rychle 2 - Jednoduché recept...
Roman Vaněk
-
Klenoty klasické evropské kuchyně
Roman Vaněk
-
Zelenina a luštěniny - Jednoduše &...
Roman Vaněk
-
SNADNO & RYCHLE 3 - Jednoduché re...
Roman Vaněk
-
Kuře - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Roman Vaněk
-
Velká knedlíková kuchařka - Veletucet...
Petr Kosiner; Jana Florentýna Zatloukalová; Kateřina Bednářová; David Turecký