Čokoláda
54
%
68 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Už slovo "čokoláda" v sobě ukrývá jisté kouzlo. Milovníci této pochoutky shodně tvrdí, že její chuť je prostě neodolatelná. Čokoládu můžete využít k přípravě lahodných dobrot mnoha způsoby: v knize najdete teplé i chlazené dezerty, zmrzliny, pečené i nepečené dorty, řezy, sušenky, bonbony… Chcete-li vyhovět své chuti na čokoládu nebo potěšit něčím čokoládovým rodinu či přátele, stačí otevřít knihu a vyhledat v ní vhodný recept! Třeba nepečený dort s irským likérem, řezy cappuccino, nadýchané lanýže, tenoučké florentinky či čokoládové košíčky s krémem. Určitě sklidíte chválu!
Autor: | |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-241-3 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 240 |
Zařazení: | kuchařské recepty • moučníky • čokoláda • čokoládové cukrovinky |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dorty a dezerty (Edice Apetit)
-
Tajemství východu - aneb To nej ... (...
-
Polévky (Edice Apetit)
-
Saláty (Edice Apetit)
-
Moučníky (Edice Apetit)
-
Bon appétit! aneb Lekce francouzské k...
-
Koláče (Edice Apetit)
-
Mamma mia! aneb To nejlepší od italsk...
-
Latinská Amerika (Edice Apetit)
-
Těstoviny (Edice Apetit)
-
Honzo, vstávej! aneb Vařime česky od ...
-
Celozrnné vánoční pečivo
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...