Chléb z domácí pekárny
19
%
241 Kč 299 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Chléb z domácí pekárny 300 receptů na slaný a sladký chléb, housky, bagety, sladké pečivo, džemy DOMÁCÍ PEKÁRNA se sama postará o veškeré práce při výrobě chleba: od hnětení, přes kynutí až po pečení. Upečený chléb pak stačí hodinku před ochutnáním nechat na mřížce vychladnout. Pokud s pečením začínáte, zkuste nejprve jednoduchý recept. Až ho perfektně zvládnete, připravte další. Každý přístroj je jiný a je zapotřebí se s ním naučit zacházet. UPEČTE SI celozrnný anýzový chléb, chleba s cereáliemi a lískovými oříšky, selský chléb s cibulí a kerblíkem, chléb s olivovým olejem, chléb s kozím sýrem a paprikou, chléb s rajčaty a pažitkou, medový chléb s hořčicí, kmínový chléb s cibulí, brioškový chléb s arašídy a zázvorem, voňavý chléb se sušeným ovocem, citronový chlebíček s medem...
Autor: | Yvan Cadiou; Cécile le Hingratová |
Nakladatel: | IKAR NAKLADATELSTVÍ |
ISBN: | 978-80-249-1237-0 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 288 |
Zařazení: | kuchařské recepty • pečivo • chléb • domácí pekárny |