Konzervujeme ovocie a zeleninu (slovensky)
20
%
79 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všetko o konzervování ovocia a zeleninyAko najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rokSprávne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látkySušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húbVyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7360-853-8 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Ovocná kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala
-
Vojenské dejiny Slovenska a Slovákov
Vladimír Segeš
-
Ottov historický atlas Slovensko
-
Moja prvá knížka o sexe
-
Benedikt XVI.
Eva Muroňová
-
Nemecký ovčiak
-
Diéta South Beach
-
Listen and Learn Cvičenia na počúvani...
Marie Zahálková
-
Môj život
Michail Sergejevič Gorbačev