Konzervujeme ovocie a zeleninu (slovensky)
20
%
79 Kč 99 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Všetko o konzervování ovocia a zeleninyAko najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rokSprávne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látkySušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húbVyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov
Autor: | Jaroslav Vašák |
Nakladatel: | Ottovo nakladatelstvo, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-7360-853-8 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Slovenština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a ...
Jaroslav Vašák
-
Borůvková kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Medová kuchařka
Jaroslav Vašák
-
Natrhej si oběd
Jaroslav Vašák
-
První republika u stolu
Jaroslav Vašák
-
Nátierky
Jaroslav Vašák
-
Diéta South Beach
-
Ottova rodinná kuchárka
Anna Schneiderová
-
Varíme pre deti
Dagmar von Cramm
-
Na jedálnom lístku pôst
Hellmut Lützner
-
Varíme s bylinkami
-
Sladké jedlá
-
Pečieme na Vianoce
Hana Sedláčková
-
Vianočná kuchárka
Vojtech Artz
-
Zlatý retriever
Bernard Bargh
-
Staré grécke báje a povesti
Eduard Petiška; Václav Fiala