100 nej Léčivých potravin
26
%
110 Kč 149 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Naši předkové po staletí využívali různé potraviny v boji proti běžným potížím i pro podporu zdraví a vitality. Tato bohatě ilustrovaná kniha vám odhalí na základě nejnovějších výzkumů preventivní a léčivé účinky ovoce, zeleniny, obilnin, luštěnin, ořechů, semen, bylinek, koření i dalších exotičtějších jedlých zázraků - zjistíte například, že pórek snižuje vysoký tlak, avokádo podporuje činnost mozku, třešně ulevují při dně, cizrna upravuje hladinu cholesterolu, vlašské ořechy posilují paměť… U potravin najdete kromě základních informací přehled obsažených živin, orientační symboly a jednoduchý zdravý recept. Hledáte-li způsob, jak si udržet zdraví, nebo bojujete s nějakým neduhem, kniha vám poskytne dobrou radu.
Autor: | Paula Bartimeus |
Nakladatel: | Slovart |
ISBN: | 978-80-7391-275-8 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 128 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • zdravá výživa • prevence onemocnění • potraviny • potraviny rostlinného původu |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Culinaria Francie
-
Cucina ceca
Lea Filipová
-
Česká kuchyně německy
Lea Filipová
-
Nejchutnější vánoční cukroví s origin...
-
Detox Smoothies
Elig Maranik
-
Culinaria Itálie
Claudia Piras
-
Vášeň pro grilování
Menta, Angelo
-
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
Liz Franklin
-
Sladké
Ottolenghi Yotam
-
Gordon Ramsay Chutně a rychle
Gordon Ramsay
-
Jak vaří šéfkuchaři
Farrimond, Stuart
-
K.
Roberto Calasso
-
Zdobení dortů
Autumn Carpenter
-
Chlapeček
Elle Mendenhall
-
Holčička
Elle Mendenhall
-
Lada