Amaranth vaříme a pečeme z pokladů starých Inků
65 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.
Autor: | Kohout |
Nakladatel: | Pavla Momčilová |
ISBN: | 80-85936-34-8 |
Rok vydání: | 2000 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 62 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty • laskavec |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jak zhubnout těch blbých 6 kilo
Barbora Topinková, Mariana Francová
-
Kuchařka pro psy na každý den
Prošková Zdenka
-
Polévky a kašičky pro nejmenší
Judita Hofhanzlová; Antonín Bína; Pavla Olšanová
-
Vaříme dětem chutně a zdravě
Peter Horan
-
Nastávající a kojící maminky si vaří ...
Judita Hofhanzlová
-
Nemoci žaludku a dvanáctníku - Dieta ...
Marečková Olga, Mengerová Olga
-
Krevní skupina 0
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly ...
Pavla Momčilová
-
Kváskový chleba - Kváskomanie v Čechá...
Momčilová Pavla
-
Retro kuchařka
Pavla Momčilová
-
Krevní skupina A
Pavla Momčilová; Olga Mengerová
-
TOFU zdravě bez cholesterolu
Pavla Momčilová; Jaromír Kaloš
-
Automatická domácí pekárna
Pavla Momčilová
-
Nemoci žlučníku a žlučových cest
Olga Mengerová; Olga Marečková
-
Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni
Pavla Momčilová; Pavla a Kol. Momčilová; Pavla Momčilová
-
Choroby jater
Karel Filip