Koření pro chuť a vůni
54 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Sůl nad zlato čili bez soli se nedá vařit – kdo by neznal nesmrtelnou pravdu klasické pohádky?! Ale nejen sůl, totéž platí o koření. Koření dodává pokrmům chuť a to v nekonečné škále variací a odstínů. Prospívá dobrému trávení. Kvůli svým chuťovým kvalitám bylo odnepaměti předmětem výnosných obchodů. Stalo se prostředkem, jímž demonstrovali své umění kuchařští mistři. Odlišuje národní kuchyně po celé planetě. Uplatňuje se ve všech pokrmech – slaných, sladkých, kyselých, teplých, studených, pečených atd. Zkrátka bez koření není vaření. Ing. Dagmar Lánská, CSc. je vyhlášenou odbornicí v oboru koření, zabývá se jím déle než třicet let.
Autor: | Dagmar Lánská |
Nakladatel: | TeMi CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87156-44-5 |
Rok vydání: | 2009 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 160 |
Zařazení: | příručky • jídla • kuchařské recepty • koření |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rychlomoučníky
Jarmila Mandžuková
-
Jídlo a pití podle hvězd
Jarmila Mandžuková
-
Víno na talíři
Andrea Hubáčková
-
Svědectví
Alfred Kantor
-
Historie českého puškařství a zdroje ...
Jiří Hanák
-
Dějiny nové doby
Věra Olivová
-
Úpravy okolí domu
Radomír Měšťan
-
Sportujeme s nejmenšími dětmi
Hana Dvořáková
-
Moravský pitaval
Uhlíř Dušan
-
Prima klima
Vladimír Vondráček; Jiří Slíva
-
Neuvěřitelné historky ze světa zvířat
Mario Ludwig