Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 24.12, 25.12, 26.12 )
Česká pošta Pondělí 23.12
PPL Pondělí 23.12
Osobní odběr Pátek 27.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní

Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní
13 %

113  Kč 129 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Jedna z nejdůležitějších zásad správné výživy vychází ze zkušenosti, že strava musí být nejen výživná a plnohodnotná, ale i pestrá a chutná. Kromě základních složek by měla obsahovat také doplňkové živiny, chuťové a aromatické látky. Ty se do jídel přidávají ve formě koření a jiných pochutin, o nichž pojednává naše publikace. Pochutiny nejsou hlavními pilíři stravování, jako například bílkoviny, tuky nebo sacharidy, přesto naše pokrmy originálně dotvářejí a výrazně zkvalitňují. Kniha Dobrou chuť! Tajemství chutí a vůní podává základní informace o pochutinách, které se u nás používají nejčastěji. Jsou to například koření, houby, ocet, hořčice, sůl, ořechy, mák, med nebo čokoláda. Čtenář se dozví o původu potraviny (pochutiny), jejích zdrojích a případném výskytu, dále co která pochutina obsahuje (chemické složení), o jejím kulinářském využití a možném (většinou blahodárném) vlivu na organismus. Pro zpestření (i kulinářské obveselení a poučení) uvádí autor za každou kapitolou zajímavý recept. Doufám, píše v úvodu Jozef Augustín, že tato kniha si najde cestu k co nejširšímu okruhu čtenářů, skutečných milovníků chutného a kvalitního jídla, a přispěje k povzbuzení nejen vašeho těla, ale i duše.
Autor:
Nakladatel: Nakladatelství XYZ s.r.o.
ISBN: 978-80-7388-025-5
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 224
Zařazení: příručky kuchyňské přísady koření pochutiny
Mohlo by se vám také líbit..