Péct dokáže každý
439 Kč 499 Kč
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu. Je považován za jednoho z nejlepších světových cukrářů. Vlastní síť cukráren po celém světě.\nV této kuchařce poprvé uvádí svoje jednoduché, ověřené, základní recepty na koláče, dorty, sušenky, džemy, krémy a další „stavební součástky“ dezertů tak, aby je dokázal upéct doma ve své kuchyni každý. Tyto základní výrobky se mohou kombinovat nejrůznějšími způsoby: například základní těsto na vykládací koláč se může rozválet a vykrájet na sušenky; mohou se z něj upéct košíčky nebo lodičky, které se pak naplní krémem; nebo se může rozdrobit jako posypka na zmrzlinu.\nKuchařka, která bude inspirovat stejně začínající i zkušené pekaře k tomu, aby pekli stejně vynalézavě jako sám Dominique.
Autor: | Ansel, Dominique |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-242-6992-4 |
Rok vydání: | 2020 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - vázané |
Počet stran: | 352 |
-
Dominique Ansel: Secret Recipes from...
Ansel, Dominique
-
Everyone Can Bake
Ansel, Dominique
-
Falešná Pařížanka
Boudová Kamila
-
Zdravíčko, doktore!
Vladimír Mertlík
-
Jak jíst humra a další záhady správné...
Blomová Ashley
-
Rakovina prsu
Oellerich a kolektiv Heike
-
Vodka
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
52 projektů na městskou zahradu
Oftringová Bärbel
-
Naše malá princezna
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Chci spát
Griffey, Harriet
-
Umění přirozeného domova
Sullivan, Rebecca
-
Všechno nejlepší k narozeninám
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
60 je vážně opojná
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete
Karolína Fourová
-
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
Šití jako životní styl
Davídková Petra