Domácí jogurt, tvaroh a sýr
19
%
241 Kč 299 Kč
Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu
Sleva až 70% u třetiny knih
Vyrobit sýr dokáže každý!
Udělat si domácí mléčné výrobky? Není nic snadnějšího! Autorka této knížky má také jenom „docela normální“ kuchyň. S těmi nejjednoduššími pomůckami vyrábí jogurty, podmáslí, čerstvé či plísňové sýry, kořeněné tvrdé sýry a spoustu dalších věcí. V této knize vysvětluje různé metody zpracování mléka a představuje množství vyzkoušených receptů na vynikající přírodní produkty – bez zvýrazňovačů chuti, konzervačních látek a umělých aromat.
Připravte si s její knihou své vlastní domácí mléčné výrobky – přírodní a lahodné.
Autor: | Bellersen Quirini Cosima |
Nakladatel: | Vašut |
ISBN: | 978-80-7541-265-2 |
Rok vydání: | 2021 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | Knihy - paperback |
Počet stran: | 144 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
100 besondere Orte auf Langeoog
Bellersen Quirini Cosima
-
Burgery - Šťavnaté grilované pochoutky
Dölle Alexander, Schocke Sarah
-
Sushi - Jak na to
Nickel, Stefanie
-
Dobrůtky pro miminka
Merz, Lena
-
Buddha Bowls - Asijské salátové mísy
Martina Kittler
-
Asijská kari
Cornelia Schinharl
-
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * ...
Carsten Bothe
-
Veganská kuchařka
Gugetzerová Gabriele
-
Francouzský buldoček - Výběr, chov, v...
Posthoff Anne
-
Čivava - Výběr, chov, výcvik, zábava
Holler Birgit, Schmidt-Röger Heike
-
Suchozemské želvy
Wilke Hartmut
-
Zakrslý králík - Jak na to
Weglerová Monika
-
Rychlé recepty Low Carb - Štíhlá lini...
Pfannebecker Inga
-
Háčkování - Jak na to
Tresselt Lydia
-
Merian 87 - Dubaj, Emiráty, Omán
Müller-Wöbcke Birgit
-
Smoothies - Čerstvé šťávy z ovoce a z...
Tanja Dusy