Zelenina ve výživě člověka
18
%
180 Kč 219 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Renomovaný český autor, prof. Ing. Karel Kopec, DrSc., přináší současný pohled na nezastupitelný význam zeleniny pro zdravou výživu, v níž teprve komplexní masozeleninová strava s dostatečným zastoupením zeleniny jsou předpokladem zdraví. V textu i v tabulkách autor zdůrazňuje nutriční, senzorickou a ochrannou hodnotu rozsáhlého sortimentu zeleninových druhů. Uvádí, jak uchovat jakostní znaky čerstvé, skladované, konzervované, a zejména kuchyňsky zpracované zeleniny. Publikace obsahuje také příklady zdokonalování chuti a zpestření jídelníčku tradičními a moderními úpravami. Přejeme vám dobrou chuť a mnoho nových podnětů při přípravě zeleniny.
Autor: | Karel Kopec |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-2845-2 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 168 |
Zařazení: | příručky • zelenina • výživa člověka • dietetika |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Udírny a uzení
Egon M. Binder
-
Radčina kuchařka bez lepku
Radka Vrzalová
-
Výživa pro maximální sportovní výkon
Heidi Skolnik
-
Makramé
Marcela Mašková; Iva Prošková
-
Udíme a grilujeme smokery a multifunk...
Kaufer, Markus
-
Téměř zapomenuté recepty
Michaela Smolová
-
Proč pláčeme při krájení cibule?
Brunning, Andy
-
Les a louka na talíři
Tscharner, Gisula
-
Jídelníček kojenců a malých dětí
Martin Gregora
-
Anatomie 1.
Radomír Čihák
-
Něžná náruč rodičů
Eva Kiedroňová
-
Rozvíjej se, děťátko...
Eva Kiedroňová
-
Dítě školkou povinné
M. M. Cabicar
-
Jak prokouknout druhé lidi
Joe Navarro
-
Bylinky pro děti a maminky
Magdaléna Staňková-Kröhnová
-
Tesařské spoje
Manfred Gerner