Kuchařské umění od A do Z
62
%
228 Kč 599 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
1000 receptů a rad v 1000 fotografiích
Publikace Kuchařské umění od A do Z nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná a přináší bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům. Vedle klasických receptů z běžných surovin zde naleznete labužnické speciality převážně francouzské provenience, ale také řadu receptů z italské, řecké, německé, maďarské, čínské, indické či americké kuchyně. Jde o moderní rodinnou kuchařku, která nabízí základní i méně obvyklé kuchařské postupy a která uspokojí jak potřebu každodenní přípravy pokrmů, tak touhu po kulinářském dobrodružství pro slavnostní příležitosti.
Autor: | Stéphane Lagorce |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
ISBN: | 978-80-255-0339-3 |
Rok vydání: | 2006 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 720 |
Zařazení: | jídla • kuchařské recepty |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Rodinná encyklopedie vaření
Kolektiv Autorů
-
Velká kniha Vaření a Pečení
Richard Carroll
-
Nejen pečení s čokoládou
-
Podlahy
Élisabeth Livolsi
-
Autíčkové knížky pro kluky a pro holky
-
Báječná růžová
-
Smoothies a iné zdravé nápoje
-
Superpotraviny
-
Pečieme zdravo
-
Superpotraviny
-
Biblické příběhy
-
Talianska kuchyňa
-
U nás na farme
-
Varíme zo záhradky
-
Kouzelný jednorožec
-
Rok včelaře
Luke, Janet